Ingen sol idag heller.

on

Nä hörrni, ingen sol idag heller. I alla fall inte någon som värmer vidare värst i den här stormen, för när det äntligen kommer några solglimtar så blåser det upp ännu värre. Men äsch, vad gör det? Fruktansvärt vackert är det ju oavsett. Igår kom den ju fram någon timme sent på eftermiddagen när vi var på promenad. Ljuvligt!

2013-01-21_caletadefuste (4 av 13) 2013-01-21_caletadefuste (8 av 13)2013-01-21_caletadefuste (11 av 13)

Lite synd är det ju att inte kunna hänga vid poolen när de har en galet fin barnpool som Lillasystern skulle älska. Men med en förkylning som kom redan innan vi åkte blir det inget badande i första taget. Men på förmiddagen här tog vi oss en promenad längs med vattnet ungefär 100 meter i snålblåsten. Där hittade vi en lekplats och en bänk som passade mig perfekt när den lilla somnade. Just nu läser jag Keplers Eldvittnet och den är precis sådär lättläst och lagom som jag minns båda tidigare böckerna också var.

Jag funderar lite på att hyra en bil några dagar om vädret ändå inte ska vara på topp. Caleta de Fuste är ingen stor by och vi har redan avverkat mer än tre fjärdedelar till fots efter första dagen. Något säger mig att Fuerteventura har mer att bjuda på! 

7 Comments Add yours

 1. Rosita says:

  Vinden och sanddynernas ö kan vara nyckfull med vädret. Framförallt i dec-januari … Jag har varit där i januari och solade “nergrävd” i sanden för att få lite värme från vinden. I oktober med två veckor underbar värme. Corralejo är mysigaste turistresmålet tycker jag och den lilla fiskebyn Morro Jable mysig att besöka.

  Saludos Rosita 🙂

  Like

  1. alfvan says:

   Nyckfullt var ordet, men jag hade nog inte fått ligga still och sola speciellt länge oavsett – så jag var rätt inställd på att inte ligga på en solstol hela veckan. Tack för tipsen, jag valde ju faktiskt bort Corralejo på grund av att det ska vara ännu blåsigare än här, men som utflyktsmål låter det trevligt – får kolla upp det imorgon! 🙂

   Like

 2. Fröken L says:

  Hallåj..

  Har just läst klart Eldvittnet, superbra.. Och läskig tyckte jag.. 🙂 Igår såg vi Hypnotisören på film, helt klart sevärd.. Visst hade de fått klippa mycket i filmen från boken men tyckte de gjort det bra..

  kramisar ch hoppas ni får lite sol med..

  Like

  1. alfvan says:

   Spännande! Jag gillade inte riktigt Hypnositören, förmodligen för att den var så hypad men böckerna blir nästan bättre och bättre! 🙂
   Ps. Hoppas också på sol….. Kram

   Like

 3. Och den nästkommande boken sandmannen är minst lika bra…kalla kårar längst ryggraden när man läser 🙂

  Like

  1. alfvan says:

   Nästan lite synd då att jag inte har den med mig, för jag gissar på att den här boken är utläst redan imorgon! 🙂 Bra tips!

   Like

 4. Men ni ser ju ut att ha det bra trots att ni inte har nån kanon värme !!
  Kram

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.