Min plats i solen.

on

2013-01-22_caletadefuste (20 av 21)

Jag hann väl sitta i tio minuter innan jag hade ont i rumpan, men de minutrarna var lite magiska kan jag lova er. För solen sken på riktigt. Och värmde. Sen gick vi på promenad. Eller ja, jag gick för mig själv och vagnen den for fram av vinden. Trots att Lillasystern satt i. Så mycket blåser det. Det är bara sådär galet att det inte ens går att fånga på bild. Men min plats – den kan ni få se. Man har ju haft det sämre.

 

2 Comments Add yours

  1. Härligt med sol 🙂 kram Diana

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.