Babybjörn lanserar nya ONE.

on

baby-carrier-one-babybjorn-front baby-carrier-one-babybjorn

Babybjörn ONE kommer finnas i butik från 6 mars och kommer kosta ca 1395:

Äntligen kommer Babybjörn med en bärsele som inte bara går att använda på magen, utan även går att vända och ha barnet på ryggen. ONE är unik eftersom den har 4 olika sätt att bära för spädbarn,  framåt, inåt och på ryggen. Dessutom är den alldeles otroligt smidig att byta mellan magläge och ryggläge, något jag bara kunnat drömma om sen tidigare.

Bärselen är rekommenderad från nyfödd (3,5 kilo) upp till ca 3 år (15 kilo), jag som haft och testat andra selar (Beco Butterfly och ErgoBaby Performance) är så lockad över möjligheten att välja, att det finns en chans att ångra sig längs vägen och bara flytta på barnet utan att ta av selen och krångla. Att den dessutom är ergonomisk är ett enormt plus!

Välkommen in i framtiden Babybjörn – jag tror ni just kammade hem jackpot. Och ja. I want ONE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.