Big Baby premiärvisar Bugaboo Buffalo 25/2

on

bigbabyExklusiv förhandsvisning Bugaboo Buffalo

Den 25 Februari kl 19 – 21 har vi en exklusiv Sverigepremiär för nya Bugaboo Buffalo. Då kan du vara först i Sverige med att se, provköra och testa nya Bugaboo Buffalo. 4 st Bugaboo Buffalo kommer finnas på plats för demonstration och provkörning.

Buffalo sitt a

Stefan Teuns, produktchefen för Bugaboo Buffalo från Bugaboo Holland kommer presentera hur vagnen utveckaldes och berätta om Bugaboos “mission”. Personal från Bugaboo finns på plats för att besvara dina frågor. Vi kommer också att ha en officiell invigning av vår nya Bugaboo shop-in-shop – Sveriges största avdelning för Bugaboo produkter.

De första 100 kunderna får en fulladdad Goodiebag att ta med hem. Vi kommer också bjuda på lättare tilltugg och ha massor av erbjudanden i butiken, spännande aktiviteter och lotterier. Ingen föranmälan krävs.

Välkommen!

Tips för er som befinner er i Stockholmstrakten den 25:e är alltså att bege er ut till Big Baby och ta en titt – så får ni också möjligheten att klämma och känna precis som jag fick äran att göra på pressfrukosten. En vagn jag fortfarande drömmer om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.