Tips – OTTO levererar färsk barnmat till dörren

on

ottoFör några veckor sen var det pressfrukost med lansering av OTTO – det nya barnmatskonceptet med färsk barnmat direkt hem till dörren. Jag kunde inte medverka eftersom jag satt i konferens, men Lillasystern fick möjligheten att smaka lite av Morris välling och slurp sa det. 

Barnmat ska kännas fräscht, det ska kännas bra och det får kosta lite. Det tror jag är framtiden och jag tror att OTTO är på det spåret. Så här skriver de själva om produkterna:

Vår första produkt är färsk, ekologisk och drickfärdig välling som distribueras med våra biogasdrivna kylbilar direkt hem till småbarnsföräldrar i Stockholm. Genom att hantera hela kylkedjan (2-4 grader) själv kan vi garantera mycket hög kvalitet och en färskhetsupplevelse som skiljer sig markant från barnmaten i konservhyllan. Sortimentet kommer sedan att utökas med smoothies, puréer och andra maträtter under 2013.

OTTO är en prenumerationstjänst utan bindningstid. Vi levererar direkt till din dörr varannan vecka, klicka här för att beställa och ta del av vårt introduktionserbjudande

 

Tycker du att färdig barnmat ska vara billig eller kan du tänka dig att lägga lite mer pengar på att få hem färska varor?

One Comment Add yours

  1. Ullrika says:

    Färdig barnmat köper jag ju inte för att den ska vara billig utan för att jag antingen är “lat”/vill lägga tid på annat eller för att jag ska vara säker på att barnet får i sig bra mat. Däremot är det här med Otto inget som hade berört mig eftersom jag inte bor i Stockholm, och nu har jag ju alldeles för stora barn för sånt här ändå 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.