Tips – Junibackens Bilderboksfestival

on

25-26 Maj 2013 mellan kl 10-17

Inträde

Vuxna 145:-

Barn 2-15 år 125:-

Årskortsinnehavare: Gratis

Stora Scenen gästas av Bröderna Lindgren, Dockteatern Tittut, Boulevardteatern samt Junibandet med vänner! Workshoptältet rymmer alltifrån monsterskapande med Martin Widmark, klipp- och klistra pyssel med Lisen Adbåge och bokstavsglädje med Nina Ulmaja. I Högläsningstältet kommer ni att höra en hel del bekanta stämmor. Vad sägs om Jujja Wieslander, Ulf Stark, Lena Sjöberg och Per Gustavsson? Det går också bra att besöka vår Signeringsstation efter att våra gäster har medverkat. Här kan du passa på att träffa, ställa frågor och få en bok signerad av just din favorit.

Under helgen ställer vi även till med kalas för Molly Mus som funnits i Sverige i 20 år! På plats för att fira med oss är skaparen Lucy Cousins som gör sitt första Sverigebesök någonsin! Hon håller i workshops för barnen och signerar böcker på festivalen.

I nya interaktiva utställningar får barnen leka i bilderboksmiljöer. Dessutom kommer det finnas en hel massa att titta på. Vad sägs om vår illustratörsutställning där vi ställer ut samtliga 24 verk från Örebro Rådhus Julkalender? Gamla trogna besökare har även möjlighet att återuppleva gamla favoriter från tidigare utställningar.

Programmet är anpassat efter barn mellan 0-8 år.

Mer info hittar du på Junibackens hemsida. 

 

 

One Comment Add yours

  1. Åh, dit ska jag ta mina! Underbart arrangemang ju!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.