Hon som har pippi på Pippi.

on


Det finns få leksaker som ligger Lilla A håller riktigt hårt om, men hennes Pippi-leksaker från Micki är ungefär det bästa hon vet i hela världen. Förutom pussel. Under julafton och tidigare födelsedagar har hon samlat på sig både Pippi-dockan, Lilla Gubben, småfigurerna med Pippi, Annika och Tommy, Pippi-dräkten och såklart Pippi-tältet. Man skulle kunna säga att ungen har lite pippi på Pippi. Inte är hon ensam heller, för den där Lillasystern är den som oftast traskar omkring med Lilla Gubben under armen.

Ibland måste man ju rymma från monstrena som gömmer sig i Pippi-tältet också. 

Häromveckan rensade jag i badrummet med alla leksaker, det blev genast tomt för tjejerna i badkaret tills Lilla A kom på den lysande idén att Tommy och Annika kunde få följa med och bada, för det är ju bara Pippi som har kul annars. Leken som mest innebar att Lillasystern satt och sa “wow” på sitt egna lilla sätt medan Annika gjorde störtdyk från badkarskanten gång på gång. Plask och skvätt. Tommy däremot vågade inte riktigt hoppa, så han åkte snålskjuts på en tillfällig båt. Men om de fick bada bara lite till så kunde kanske Annika lära Tommy att det inte var farligt att hoppa.

Micki söker just nu Bloggambassadörer till en rad lekfulla moment där man bland annat får testa nya leksaker från Micki och dockskåp från Lundby, gå på skattjakt i en leksaksbutik, besöka Mickidagen på Astrid Lindgrens Värld i augusti och massa annat skoj! 

One Comment Add yours

  1. HUR får du reda på sånt här?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.