Tips om app: Gro Memo

on

Gro Play är företaget som jobbar hårt med att ta fram spel, leksaker och pussel som gör barnen (och oss vuxna) mer uppmärksamma på vad vi kan göra för naturen och för miljön. Ett företag på stark frammarsch som nu även börjar få genomslagskraft i skolmiljön – uppskattas enormt mycket. För barn lär sig bäst genom att lekar och jag vet i alla fall att jag vill ha miljömedvetna barn (som gärna kan hjälpa mig att vara mer aktiv i mina val). 

Just nu för att stödja Earth Hour i helgen finns deras Gro Memo tillgängligt gratis (22-23 mars). I spelet hjälper du de söta små djuren att ta hand om naturen. En app jag rekommenderar starkt, Lilla A spelar ofta och Lillasystern tycker om bilderna. Passa på!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.