Nytt på golvet.

on

Det känns som jag uträttat underverk idag, mitt schema blev i slutändan så fullspäckat att jag fick tacka nej till Prat. Trist att missa – hade ju tänkt spana in bland annat Merrells dojor. Men men, nästa gång!
Istället fick jag vara produktiv, uppdatera chefen och äta tårta när vi firade av min mentor. Från och med denna veckan står jag nämligen på egna ben, men har honom att vända mig till om det behövs. Sen blir det värre. Då har jag ingen att fråga.

20130417-192936.jpg

På väg hem stannade jag och hämtade ut ett paket från Micki, nämligen en av produkterna jag skrev om häromveckan. Mattan med en zebra på blev en hit bland ungarna och det var inga problem att städa undan för att göra plats. Nu är det dukat för fest därinne. Jag tycker kombinationen med grönt på väggarna är fint mot det rosa.

Vi har även hunnit haft skåprensning i köket och nu är jag helt slut. Jag hade nämligen överskattat min form idag och hade gärna sovit lunch, eller eftermiddag.

5 Comments Add yours

 1. Towis says:

  Grym matta! Och jag missade också Prat – livet kom i vägen 🙂

  Like

 2. Härligt att du mår bättre! Snart är är din kropp fylld av massa ny energi!
  Spännande att stå på egna ben sådär utan mentor… och lite läskigt, men det där fixar du!
  Superfin matta!

  Like

 3. Melanie says:

  Snygg med fina färger!!p

  Like

 4. Superfin matta!
  Och man kan ju inte hinna med allt 🙂

  Like

 5. mammatea says:

  Så fin matta!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.