Nostalgibomb: Thailand 2011

Det var ju det där att alla bilder från innan juni 2012 har försvunnit från bloggen. Jag trodde ju dessutom att jag hade tappat bort dem alla, men nu har jag hittat en gammal hårddisk som verkar ha det mesta lagrat (HURRA!). Här fanns inte bara bilder från när Lilla A var liten, så liten utan även bilder från alla resor vi gjort. De här kommer från vår semester i Thailand 2011. För vad passar bättre än lite nostalgibomb när det strax är dags att åka igen? 5792 5798 5826 5882 5909 5912 6063 IMG_5937 IMG_5970 IMG_6049

I Khao Lak gick vågorna mestadels höga och på bilden ser ni mitt enda dopp i havet. Jag är lite sådär livrädd för hav och jag ska inte berätta vad min inre syn berättade om just innehållet i vattnet i Khao Lak när det var sådär lagom grumligt. Lilla A älskade dock poolen, så vi hängde ju där dagarna i ända. Sen sov hon alldeles utmärkt i sin Chicco Liteway på dagen. Fast ibland när det inte fläktade tog vi till rummet ändå. Jag frågar mig dock vad som hände med min blå bikini som jag har på bilden och även vart tusan klänningar tagit vägen som jag ser på Lilla A.


IMG_6195 IMG_6206 IMG_6217

Vi åkte vidare till Kata Beach några dagar efter Phuket och det här var det positiva med resan. Stranden. Stället i övrigt är inget för oss helt enkelt, men den långgrunda och barnvänliga beachen är ett stort plus. Här hängde vi flera dagar i rad, byggde, grävde och njöt. Förhoppningsvis så gillar ungarna fortfarande sand när vi kommer iväg nu.

IMG_6395 IMG_6412 IMG_6418 IMG_6507

Sen åkte vi till Bangkok. Bodde på våning 32 med storslagen utsikt över staden på Chatrium Riverside Bangkok Hotel, gick loss i stadens (alltför) luftkonditionerade köpcentrum. Shoppade en del. Åkte flodbåt ungefär hur många gånger som helst, njöt av den sista värmen och beställde room service. Efter tre veckor vände vi sen hemåt igen.

Alla inlägg från resan läser du under kategorin Thailand 2011. 

3 Comments Add yours

 1. mammatea says:

  Åh vill också ut och resa!

  Like

 2. Så härliga bilder 🙂 Fäller dock en liten tår när jag tänker på att Hugos pappa har kastat datorn som gick sönder utan att kolla om bilderna gick att rädda. Där fanns alla bilder på Hugo från nyfödd till ca 3,5 år. Så nu har jag bara kvar bilder som jag lagt upp på bloggen och Facebook.

  Like

 3. Alltså, bilderna med svarta himmeln, ÅH vad fina!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.