Florist Resort.

on

Bjuder på några bilder från det charmiga Florist Resort här på Mae Nam Beach där vi just nu bor. Hotellet är ganska litet, men härligt och vänligt. Rummen är över förväntan för priset (1600THB/natt för ett superiorrum) och vi har poolen rakt under oss, vilket visat sig vara en enorm hit. Tyvärr fick vi två sängar istället för en dubbelsäng, vilket innebär att vi får vakta Lillasystern från att ramla ner på nätterna då väggarna inte är möblerbara men med bara tre nätter kvar ska vi nog överleva. Dessutom lägger jag det på min lista över saker att komma ihåg att specificera i nästa bokning. 2013-06-14 (2 av 29) 2013-06-14 (3 av 29) 2013-06-14 (14 av 29) 2013-06-14 (15 av 29) 2013-06-15 (8 av 17)

 

Här trängs svenskarna med alla barnen, ryssarna och ett och annat engelskspråkigt par. Lugnet hägrar, stämningen är skönt avslappnad. Inte en strippklubb så långt ögonen når. Direkt nere vid stranden finns både massagehydda och båten mot Koh Phangan. I mitten på sista bilden här kan ni även se en liten inbuktning, jag ska visa er den sen. Det är en nackdel, men inget som har med hotellet att göra utan tyvärr är ett vanligt problem i Asien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.