Plötsligt händer det.

on

2013-06-15 (15 av 17)

Efter fem helt solfria dagar dök så plötsligt den där gula och varma saken fram här någon timme på eftermiddagen. Den tidigare så överblivna beachen svämmade* över med badsugna turister. Under det där tunna molnslöjan njöt vi, solen var precis sådär lagom och vi badade. Jag smörjde in mig för första gången på resan. Brände mig såklart ändå. Småungarna kan tänkas bli pepparkakor om det här fortsätter, för de bränner sig ju inte. De blir bara bruna. I alla fall på armarna och händerna. Kan tänkas vara så att jag är lite avundsjuk ja.

*Okej, så det var kanske inte någon folkanstormning, men det satt i alla fall någon på varje restaurang jag kunde se. Det är lite stort och så. 

One Comment Add yours

  1. Meja är likadan, bränner sig inte. Men det har hon ärvt från mig, så jag har också tur 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.