Malignt melanom.

on

2013-06-14 (24 av 29) 2013-06-15 (6 av 17) 2013-06-15 (9 av 17)

Det är snart dags att sova här igen, dagarna bara springer förbi och nu när jag sitter här i tio minuter för mig själv när ungarna ska till att sova hinner jag ladda in dagens skörd av bilder och fundera en liten stund. Vi har just nu två nätter kvar här, sen kommer vi troligtvis att flytta oss vidare till grannstranden Bo Phut och World Resort. Ändå är det lite tråkigt, för det känns som att vi trivs bra här, men jag vill ändå se något nytt. Att hyra bil här utan bilbarnstol känns inte aktuellt, jag vet att många gör det för att utforska och jag förstår det verkligen för här finns det massvis att se. Men med tanke på trafiken så är vi inte där just nu att vi gör det med två små barn. Utforskarsemestern får komma senare, vi nöjer oss med mer lättillgängliga utflyktsmål.

Imorgon funderar vi på att göra någon typ av utflykt, men det beror ju lite på väder och vind också. Idag råkade vi ju nästan få lite väl bra väder, ungarna som skyddas rejält med både solskyddsfaktor och kläder hade ändå lyckats bli lite röda de också (till och med när de hade smartsun-armbanden på som inte indikerade något). Det blir till att passa dem ännu mer noga, för vi vill inte hjälpa till att sponsra malignt melanom i onödan sådär ju.

2 Comments Add yours

  1. Bitte says:

    Vad är det för roliga armband du pratar om? Låter som nåt som skulle passa mig. Skulle så gärna sola och bli brun, men det är bara onödvändigt, jag blir aldrig brun. 😦 Två av tre ungar verkar i alla fall bli brunare än mig, det är jag glad för.

    Like

  2. Uppochhoppa says:

    Nä, verkar ju inte rimligt att sponsra det alls. Keep the smörj coming, eller nåt. Vad fint ni verkar ha det. härliga tider, och vad roligt att du hinner fota och dela med dig till oss hemma i sverige ( som också är superbleka by the way..)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.