Lamai Wanta Resort, Lamai Beach.

2013-06-22 (18 av 45) 2013-06-22 (20 av 45) 2013-06-22 (31 av 45) 2013-06-22 (35 av 45) 2013-06-22 (43 av 45)

Igår kom vi hit till Lamai Wanta Beach Resort som kostar oss samma belopp som det gjorde på World Resort, men som känns eoner gånger fräschare. Här finns också en vettig restaurang, nära till stranden och trevlig personal. Vi hade bokat tre nätter från början, men har redan fyllt ut till några ytterligare.

Lamai är skönt, på ett avslappnat sätt. Än så länge. Men vi har missat barerna med olämpligt innehåll, de som inte fanns att se alls på varken Mae Nam eller Bo Phut. Fast vi har hört att de finns såklart. Kanske var det bara lite skönt att se folk efter några tomma veckor. Avslutar gör vi nog i Bo Phut igen. Vi gillade stranden med dess försäljare något enormt, även om kvällarna kändes mindre kul. Men Fishermans Village känns väl värt ett besök igen, den här gången på riktigt. Kanske till och med inkluderad en skitdyr middag.

Men tills dess fortsätter vi att njuta här. Semester när den är som bäst. 

4 Comments Add yours

 1. Ida-Maria says:

  Om ni vill käka en flådig middag nån kväll ska ni åka till en restaurang som ligger på väg till Chaweng. Restaurangen heter typ The Cliff och ligger längs kustremsan. Vidunderlig utsikt över havet och bra mat.

  Men inne i Lamai finns det många bra små restauranger. Vi brukade ofta äta på en restaurang som ligger på en tvärgata ner mot stranden från huvudgatan som visar film på kvällarna på en stor duk. Gratis att titta om man köper mat.

  Like

  1. alfva says:

   Åh jo, vi åkte allt förbi både the Cliff och andra flådiga restauranger på vägen, men vet inte om det är aktuellt just nu. Lite sand under fötterna och leksaker är allra bästa att ha i närheten… 😉
   Den där filmrestaurangen tror jag ligger precis här på vår gata ner mot stranden (där vi bor alltså), så den ska vi nog faktiskt hoppa in och testa någon dag. Imorgon är det marknad, så då blir det nog äta mat från rullande vagnar som gäller igen!

   Like

 2. Det gör ni helt rätt i

  Like

 3. Det gör ni helt rätt i 🙂 Passa på och njut ordentligt!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.