Några timmar på en solstol och marknad.

2013-06-22 (6 av 45)

 

Tack vare den här mannen har jag idag haft tid att ligga alldes själv, alldeles stilla och bara pillat mig i naveln (eller läst en bok) i flera timmar på eftermiddagen när han lyckades få båda barnen att simultansova genom att muta den där blivande 4-åringen med en glass. Bästa tricket ever! Den kör vi repris på. Om och om igen.

Sen har vi varit på marknad här i Lamai, det var en svettig och rolig upplevelse bland mängder av härliga stånd och matförsäljare. Lilla A festade loss på majskorn i bägare, potatischips på spett, juice och shaker. E hittade någon riktigt läskig friterad fläsksida som han och ungarna åt, jag nöjde mig med att smaka på ungefär allt jag hittade. Gott!

Lillasystern åkte bärsele framåtvänd för första gången i sitt liv. Poppis den första timmen, men vi märkte sen att blodtillförseln blev aningen strypt till benen och hon var något svullen sen. Bra att komma ihåg såklart, stackars E dröp av svett efter turen. Med 30+ grader i luften och sen promenera bland matstånd så var det hett, hett, hett. Som vi gillar’t!

2 Comments Add yours

  1. Mammatea says:

    Låter alldeles underbart! Både att ligga i solstolen med en bok och att gå på marknad.

    Like

  2. Himla härligt låter det! Vad tycker du om människorna nu då;)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.