Vi kramar ut det sista av Koh Samui.

 2013-06-28 (16 av 51)

Fredagskväll, medan ni kanske dukat upp hemma med chipsen och läsk framför underhållning på tv har vi trampat omkring på kvällsmarknad i Bo Phut och Fishermans Village. Så vansinnigt mysigt avslut på vår sista kväll här på Koh Samui. Kvällens avslut fick bestå av förrätt på majs i bägare med salt och smör , vi skippade dock sockret som verkar vara storsäljaren annars här. Toppade upp det med lite revbensspjäll, kycklingsspett och lite annat smått och gott. Sist men inte minst köpte jag lite kokosnötsglass att smörja magen med. Lilla A har dessutom varit med och fått shoppa lite idag, en klocka minsann. Jag gissar på att den håller i en vecka. Max.

Imorgon bitti innan ens solen gått upp står här en bil och väntar på att ta oss till färjelägret i Nathon, där vi ska åka katamaran (speedboat) med Lomprayah de fyrtiofem minutrarna det ska ta till Donsak (Seatran, Raja Ferry och Songserm tar en timme och trettio minuter). Sen vidare till Surat Thani i en dryg timme med buss och slutligen flyget upp till Don Muang. Plötsligt förstår jag lite varför Bangkok Airways som äger flygplatsen här på ön kan ta ut såna hysteriska biljettpriser.

Tänk om man skulle ge sig på en sån dära åksjuketablett igen kanske? Eller nä. Inte värt det. 

One Comment Add yours

  1. J says:

    Lomprayah och buss var smidigt- dock försenade åt båda hållen när vi åkte! Vi åkte ända till Lanta med färja-buss-minibuss, herregud… Hoppas ni får en smidig resa!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.