Sol i sinne och regn i Bangkok.

2013-07-05 (28 av 55) 2013-07-05 (34 av 55) 2013-07-05 (35 av 55) 2013-07-05 (40 av 55) 2013-07-05 (49 av 55)

 

Imorse vinkade vi hejdå till Buddy Oriental, dess underbara personal. Notan slutade på mer än vi hade tänkt, men ännu ligger vi under budget för resan och när vi nu otalet timmar senare har landat här i Bangkok på Chatrium är vi så sjukt nöjda med hur smidigt den här dagen ändå har passerat.

Lomprayah var inte alls lika illa som jag hade föreställt mig, tvärtom var det en trevlig upplevelse. Speciellt det där med att transfer ingår (i det annars rätt saftiga priset). Ännu mer gillade jag komforten på deras bussar som körde oss till flygplatsen, där jag kunde vila ut nästintill raklång, där Lilla A fick fönsterplats på dubbeldäckaren och njöt. Såklart är det ett stort plus att själva restiden till Koh Samui bara är fyrtiofem minuter. Det känns nästan som att den tiden flyger fram, om vi kommer tillbaka så ska vi åka till Koh Tao. Det bara är så.

Men nu, nu ska vi lämna ölivet bakom oss och gå upp i Bangkok. Kontrasternas stad, här är vi nu. I regn och 40 grader. Inte alls som i Sverige. Men där är vi snart, nu börjar vi nästan längta lite. Det är härligt att ta en paus i vardagen, men det är lika underbart att få längta hem igen. För att vi har det så vansinnigt bra. För att vi har haft jordens grymmaste semester, för att vi har en makalöst skön sommar att se fram emot. Feelgood. Stämningen är på topp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.