All good things must come to an end.

2013-07-07 (1 av 35)

Vår semester är officiellt avslutad, jag förväntas infinna mig på kontoret imorgon bitti redan. På något sätt är det lite bitterljuvt – för åkte vi inte precis? Vart tog den här månaden vägen? Trots att vi njutit. Tagit tillvara på tiden. Bara varit. Jag borde inte sakna lugnet, att inte göra någonting men jag har varvat ner fullkomligt. Superhärligt!

En annan dag, när jag inte har varit vaken sisådär närmare 40 timmar och känner att jag kommer kunna somna ungefär närsomhelst ska jag skriva mer. 

One Comment Add yours

  1. Åh jobbigt att semestern tog slut men du har i alla fall haft en fin semester. =)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.