Tips på helgweekend?

on

När jag loggade in imorse blev jag lite glad, för här väntade inte bara en utan många nya kommentarer, som det uppskattas – tack alla fina för era höga och låga ord. Här är det morgon i Nora, i ett väldigt mulet ljus ska jag försöka ta mig igenom dagen utan att gäspa alltför mycket. Ikväll åker vi tillbaka mot Stockholm med Lillasystern och lämnar Lilla A kvar här hos mormorn och morfarn för en alldeles egen semester.

trosa_stad

I helgen tänkte vi därmed åka på en liten tripp för oss själva, bara vi och det lilla barnet. Hon som väldigt sällan får tid bara för oss, så nu letar vi lite resmål runt om i Sverige som kanske vore trevliga för en helg på tremanhand. Vi tänker oss kanske till Trosa?

Någon som sitter på ett smultronställe att tipsa om för en helgweekend med barn? 

One Comment Add yours

  1. Ullrika says:

    Så mysigt med “eget sommarlov” med mys hos mormor och morfar för storasyster!

    Hur långt har ni tänkt er resa? Kolmården är ju inte jättelångt bort och ett äventyr för en liten såklart! Om ni bara vill åka på myssemester räcker det kanske att åka och bo på hotell nånstans i närheten av er 🙂

    Jag är “bättre” på västkusten och vad som finns häromkring och det är kanske inte en så lång resa ni tänkt er?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.