En helt annan typ av resa.

on

2013-07-02 (6 av 34)Nackdelen att resa själv med ett barn som kommer vilja öva på att simma själv är att mamman är den allra största badkrukan som finns. Men jag får nog offra mig gissar jag. 

På något sätt kommer nästa veckas resa var den allra första i en ny epok. En resa med barn utan alla tillbehör. Vi ska inte ha med någon vagn, ingen bärsele, väskan ska inte packas med blöjor till förbannelse eller flera förpackningar välling. Inte heller måste jag attackhandla upp mig på de där hemska napparna som verkar spela roulette på flygplansgolvet, eller tänka på att se efter så hotellet har spjälsäng. Eller matstol. Inga nappflaskor ska med, ingen rengöring till densamma. Väskan behöver inte vara överfull av snacks. Det finns dock en sak som jag inte är redo att släppa ur packningen än, nämligen våtservetterna.

Men annars är det kläder, elektronik, biljetter och pass som ska packas. Så annorlunda, så skönt. Jag och min stora unge. 

3 Comments Add yours

 1. Alltså,hur underbart?! Wow.
  OM jag skulle vilja åka med bara Stella. Det vita fantastiskt. Lite svårt att få både och med vår långa vinterresa dock. Men du inspirerar och planterar frön, det gör du!

  Like

  1. alfva says:

   Jag hade inte väntat mig att vi skulle få igenom det, det var många turer på kontoret med ledighet (och lite förhoppningar om att kunna få med E också), sen var tanken att faktiskt resa själv med båda barnen. Men sen blev det så här. Jag tror det kommer bli så otroligt nyttigt för oss båda!

   Och nej, inte självklart någonstans. Just därför vi passar på extra!

   Like

 2. Så galet härligt! Jag och Mejan hade lätt hänkat om pengarna funnits. Du får säga till om det blir någon mer “stor-tjejs-resa” sen när jag börjat jobba 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.