Underbara Barn 4-6 Oktober

on

underbarabarn

På fredagen den 4 oktober smäller det igen, då drar Underbara Barn igång på Älvsjömässan, då jag varit närvarande de flesta tidigare år vill jag passa på även i år såklart. Mässan brukar kunna bidra med roligt för både stora och små, dessutom har man riktig tur så brukar det gå utmärkt att shoppa lite. En av årets höjdpunkter för en barnprylsgalning som mig själv, även om bloggen på senare tid fått stå tillbaka en del på den fronten. Men det kommer mera så att säga.

Kommer du? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.