Två dagar kvar

on

sunwing_side

Wow, den här resan är bokstavligen bara runt knuten och eftersom jag jobbar i helgen kan det bli aningen tight att komma iväg vad gäller förberedelser. Himla tur för mig att det alltså inte krävs så mycket, bortsett från det där med badkläderna då. Lite påfyllning i medicinförrådet kanske så behövs också, det börjar gapa lite tomt på sina fronter där – jag gillar att vara förberedd även om jag är säker på att även Turkiet har meducin om så behövs. Lite handsprit ska nog få följa med också, för min värsta mardröm är nog faktiskt att hamna magsjuk på en semester ensam med ett barn. Men jag vägrar gå runt och vara rädd för saker, så mitt katastroftänk jobbar jag aktivt och ofta med – därav känns semestrar som dessa extra viktiga.

Ps – för er som fortsätter följa med i bloggen här hemma har jag lite roliga tävlingar på gång – så håll utkik! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.