Ledsen att göra er besvikna

on

bild (1)

Idag har jag ägnat massvis med tid åt att spana runt poolen. Ni förstår, när man som mig inte alls lägger sig strategiskt utan snarare så långt bort man kan komma från dryckesbaren blir det ett antal vändor fram och tillbaka för att hämta vätska. Då har jag hunnit slänga många intresserade blickar på de få som har tid att ligga ner med böcker i högsta hugg. Ni vet, barnfamiljer, småbarn och så lite “mamma,mamma, pappaaaa!” på det. Knappast läsro. Inte en enda har jag sett läsa 50 shades. Inte ens några exemplar av bitterfittan.

Attans också. Jag hade faktiskt hoppats på att bli en i mängden, men jag får helt enkelt spara mig för kvällarna på rummet istället. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.