Den där om att ha hjärtat på rätt ställe

on

ving

Ni vet Vings rebranding till ett hjärta? Snacka om att de bevisade det idag.

Väl boardade igår morse på Thomas Cook Airlines visade det sig att en passagerare inte klarat sig förbi passkontrollen på grund av ogiltigt pass, hela planet bokstavligen suckade när man fick information om att en väska skulle lokaliseras bland 400 passagerare för att plockas av flighten. Kabinpersonalen betedde sig rutinerat, istället för de vanliga lite irriterade minerna såg de till att skämta sig igenom hela processen. För det tog tid.

I ungefär samma sekund som jag hörde att man hade lokaliserat väskan (med ungefär 150 väskor på startbanan) fick en av passagerarens vänner reda på att personen lyckats ordna med ett provisoriskt pass och personalen ombord på flighten såg till att hugga tag i kaptenen som i sin tur beslöt att passageraren skulle få en möjlighet att åka med på sin semester i alla fall.

Jag vet att stora delar av planet suckade ljudligt och undrade vad tusan de höll på med. Själv vet jag bara att hade jag varit den personen så hade jag förmodligen varit så tacksam att jag aldrig vågat resa med något annat bolag igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.