Lite depp och lite pepp

on

2013-09-18 (5 av 9)

Det känns som att de mörka molnen förföljt mig idag, mina tankar, mitt humör, mina nyheter och så har dessutom Lilla A nu på kvällen betett sig som ett åskmoln. Inte helt otippat att jag hängde lite läpp och blev irriterad över att få ödsla timmar på semestern till att engagera mig saker som jag helst glömmer.

Men så hamnade vi på middagen, där Lilla A åt enorma portioner mat och sprang sedan för att skriva in sig till Lollo&Bernies miniklubb där de tydligen ska vara Mini-Indianer imorgon. Lyckan i hennes ögon när hon studsade upp och ner vände det där humöret direkt. Att sen få njuta av en show med Tre små björnar som är ungefär klämkäckast i universum gör ju sitt till. Svårt att hålla tillbaka leendet.

Så vi ska sova nu. Drömma bort de där allra sista dystra tankarna och vakna till solsken imorgon. 

One Comment Add yours

  1. Bitte says:

    De kommer, de där dagarna då allt är blä och ungarna löper amok.. Hoppas det blir bättre imorron, kramis!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.