Den där tån

on

2013-09-16 (1 av 2)

 

Så hur går det då? Nu halvvägs igenom medicinering (som tydligen dock inte ska lösa själva trånget) är tån fortfarande irriterad och hemsk. I alla fall för en mamma som är lite lätt fotfobisk. Men vi lägger om, ser till att ha omslag med alsolsprit och försöker hålla den så ren som möjligt. Det gör inte ont/ömmar förrän jag är där och petar, så det är i alla fall ett bra tecken tänker jag. Skulle det vara så att den börjar gå åt fel håll så har vi ju tack och lov en läkare på plats här på hotellet dagligen. Eller om vi blir sjuka på annat sätt. För det vet ju alla att man blir magsjuk i Turkiet.

5 Comments Add yours

 1. Mammatea says:

  Hoppas det vänder!

  Like

 2. idamaria82 says:

  Nehä! Vi blev minsann inte magsjuka!

  Like

  1. alfva says:

   Det var just ironin i alla jag var ute efter.. 😉 Hoppas dock vi klarar oss.

   Like

 3. Å nej har hon nageltrång stackarn! 😦 Jag hade också det jättemycket när jag var liten! Inte roligt! Gjorde så sjukt ont! Jag var och klippte nageln hos doktorn flera gånger när det blev för jobbigt. Jag hade det från och till hela uppväxten, hoppas din dotter slipper det!

  Like

  1. alfva says:

   Ja, precis. Hua, jag lider så med henne – den där tån är i vägen hela hela tiden. Men hon har haft väldigt konstiga naglar sen hon föddes, så inte helt oväntat. Nu på penicillin dock, men lär nog bli operation framöver om det inte ger sig.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.