Min snyggaste handväska

on

2013-09-18 (17 av 18)

 

Jag måste erkänna att i min iver att resa iväg med ett barn och inte en bebis så glömde jag en viktig detalj. Väska. Handväska. Ni vet, en plats att stoppa viktiga kort, nycklar, pengar, telefon och kamera. Så det första dygnet  gick jag runt och kände mig tom, mest för att jag fick lämna kameran på rummet och för att jag hela tiden var tvungen att aktivt hålla koll på nyckelkort (det gick ju inte så himla bra på Rhodos nämligen) och dessutom min telefon (det behöver jag inte ens förklara närmare).

Sen insåg jag att vi ju lyckligtvis har Lilla As mini-kånken med oss, så den har fått agera packåsna den här väskan. Hur smart som helst. Den syns, den är lätt och den får mig att hålla reda på EN sak. Under förutsättning att den alltid är packad och det ser jag till att den är, för jag vågar inte slarva när jag är ensam. Då tappar jag bort allt.

2 Comments Add yours

  1. Mammatea says:

    Mini kånken är smidiga och bra.

    Like

  2. Terese says:

    En kan aldrig vara fel ute med en kånken 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.