Tillbaka till Barnprylar

on

Det var ett tag sen den här bloggen skiftade fokus, från barnprylar till det mer privata planet. Till mig. Till familjen. Till livet. Fast så här efter ett tag så känner jag abstinensen, för jag gillar ju de där barnprylarna. Också. Enormt mycket faktiskt. Så pass att jag nu saknar att skriva om dem. Så snart kommer en comeback i det barnprylsrelaterade. Jag kommer fortfarande finnas, familjen kommer fortfarande finnas – men det som är närmast mitt hjärta får helt enkelt lära sig att samexistera på en och samma plattform. Här. I mån av tid och inspiration. Som allt annat.

Barnprylarna och livet i Nackabloggen. Vore ju käckt med nytt bloggnamn men den fantasin har inte tanten än. En sak i taget. 

2013-08-31_alv (40 av 53)Lillasystern och den älskade Pippi-dockan (som är en del av Mickis samarbete med SOS-barnbyar) som vi fick på Astrid Lindgrens Värld för några veckor sen lämnar aldrig varandras sidor numera. Pippi är numera idolen. Sällan skådat sån perfekt present till en ett och ett halvt åring. 

One Comment Add yours

  1. Josefinkan says:

    Samma här:) pippifilm, pippiutklädd, pippisång, pippidocka och lille gubben är storfavoriter. Och så pippihus inhandlat till jul eller födelsedag. Jobbigt att vänta att ge det bara;)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.