Krakel & Spektakel – Halmstad 26-27 april 2014

on

Krakelospektakel_Vit familjVisst är övriga Sverige redo för lite barn- och familjemässa i vår? Krakel & Spektakel öppnar för andra året i rad portarna på Halmstad Arena den 26-27 april 2014. Gissa vad? Jag ska dit! Har jag turen att få träffa några läsare som bor åt det hållet kanske? Vi är nu 50 VIP-bloggare som kommer finnas på plats och se till att göra mässan osäker, jag tror och hoppas att det kommer bli en galet bra helg!

(Just ja – E – vi ska alltså till Halmstad i april. Jag har visst glömt säga det. Puss)

 

5 Comments Add yours

 1. sanna says:

  Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig! Kram!
  https://hairicons2013.com/sv/entry/87/

  / http://WWW.FASHIONJOINT.SE

  Like

 2. Carolina says:

  Vad kul – vi ses där! 🙂 Kram

  Like

  1. alfva says:

   Roligt! Kommer ni hela familjen eller bara du?

   Like

 3. Martina says:

  Haha bra ställe att släppa information till familjen på 😉
  Vi ses där, absolut!

  Like

  1. alfva says:

   Man kan väl inte komma ihåg allt heller? 😉 Dessutom har jag faktiskt uppdaterat i kalendern. Högst otroligt att han tittar så långt fram dock.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.