Sånt man gör på VAB

on

Efter middagsvilan idag fick jag ett ryck och tänkte att jag måste ju börja rensa undan lite här hemma inför flytten, så vi börjar självklart där det märks först. Bland bilderna. Ni vet. På den lilla hårddisken som säkert är det krångligaste att packa av allt. Nej, kanske inte rätt prioriterat, men just idag kändes det bra. 13 000 bilder från en hårddisk är rätt digert, det kommer ta ett tag att gå igenom. Men det är är det värt, för där finns alla gamla bilder på Lilla A – de som jag en gång trodde var borta. Här finns även alla gamla bloggbilder som försvann i samband med den där flytten. Det är lite skönt, för jag gillar dem. Saknar dem.

Lite gamla godbitar såklart. Som jag och Lilla A på Kefalonia i augusti 2010. Det som var igår men ändå tre år sedan.

Kefalonia_2010 (35 av 49)

Ja just ja. VABen. Det kan hända att den där fyraåringen vaknade magsjuk (eller nåt) igår. Kan vara så ja. 

4 Comments Add yours

 1. Therese says:

  Så skönt att korten fanns kvar 🙂 lycka till med resten av packningen.
  Jättefin bild på lilla A och dig.

  Like

  1. alfva says:

   Ja, så himla skönt! Fast jag lovar dig att jag är något sur på mig själv för att jag inte organiserat dem.

   Like

 2. Nelin says:

  Men shit, håret!? Skitsnyggt!

  Like

  1. alfva says:

   Jag vet. Men ingen lyckas ju klippa så igen. Har inte samma hårkvalitet tror jag.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.