Julkalendern 2013 – Barna Hedenhös uppfinner julen

on

Vi är inte så mycket för traditioner, men glädjen inför jul vill jag att barn ska ha och även om jag inte är den där pyssliga mamman som fixar med tre uppsättningar paket inför julen så räcker ju andra bitar långt. Som morgonens uppladdning med några pepparkakor, lite mjölk och det allra första avsnittet av julkalendern med efterföljande öppning av kalendrar och ungarna är gladare än någonsin. Typ.

barna-hedenhos-uppfinner-julen-01

Årets kalender är alltså Barna Hedenhös uppfinner julen, där stjärnan har slocknat och ingen längre vet vad julen är. Många år senare i den stora staden har Stella fått flytta in hos sin farmor – den iskalla Museiintendenten och delar sovrum med uppstoppade djur när hennes pappa Sture är upptagen med att jobba. Så här efter första avsnittet tycker jag ändå att den har stor potential, inget är ju någonsin i närheten av att slå Sunes Jul men jag gillar när de försöker.

Vad tyckte du? 

4 Comments Add yours

 1. oh jag missade det, får kika på play, orkar inte vänta till ikväll 🙂

  Like

 2. Vi satt bänkad imorse och tittade. och den verkar ju jätte bra! jag älskade ju den där stenåldersfamiljen när jag var barn. Sen har jag ju alltid varit lite småkär i Fredde Granberg också, haha!
  Kram

  Like

 3. jessica n says:

  mina barn 2, 5, 6 och jag tyckte inte alls den va bra. ..hoppas den tar sig lite så vi kan sitta bänkade varje dag:)

  Like

 4. Tycker den verkar bra än så länge, men avsnitten är ju så korta nu för tiden! :/

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.