Möbler till barnrummet som inte är från Ikea?

on

Barnens lekrum är just nu i komplett kaos, i alla fall vad sett till färger och väggen som ska målas om (färgen ej klar än). Men vi måste i alla fall börja i någon ända och hitta någon typ av förvaring till barnens saker, men även där vi kan ställa på en 32-tums tv plus dvd-spelare som de ska få ha där nere. Jag har surfat en del på nätet och irriterar mig mer än måttligt på att Ikea verkar ha de enda vettiga alternativen (Expedit såklart). Det måste ju finnas fler inom inte alltför dyr prisklass någonstans kanske.  Jag tänker mig något i den här stilen (kan lika gärna vara hela hyllor, lådor eller aningen mindre). Men vart hittar man sånt när man inte vill leta på Ikea?

9 Comments Add yours

 1. J says:

  Haha, men varför inte leta på IKEA? IKEA är freakin’ awesome ju! Superenkelt att pimpa IKEA-grejer så att de blir lite mer unika :). Leila (bakar) hade t ex satt på runda värmeljusstakar som ben på en Expedit såg jag i något nummer av Family Living- mkt snyggt!

  Like

  1. alfva says:

   För att jag alltså inte hittat något på Ikea som passar i ungarnas rum. Deras utbud känns som vi redan har hela här hemma…

   Like

   1. J says:

    Aha, ok! Det finns ju så sjukt många olika serier på IKEA, finns liksom alltid något som passar som man inte har hemma redan… 😀

    Like

 2. Marie says:

  Stalands! Har dessutom väldigt fina färger på sina papplådor, om ni vill ha såna. Jag passar på att tacka för en härlig blogg!

  Like

  1. alfva says:

   Tack för tips, måste kolla in – har ju tänkt på Stalands tidigare men har lite glömt bort! 🙂 Kul att du gillar bloggen!

   Like

 3. Josefinkan says:

  Vi har hyllkonsoller på skena i Malvas rum, får upp det från golvet och kan bestämma måtten mellan hyllplanen efter behov, och utnyttja takhöjden! (Vi har små barnrum o behöver utnyttja det på bästa sätt…)och så kör vi på vita väggar med “tygfondvägg”, på så sätt är det lätt att byta utseende på rummet när man tröttnar;) I signes rum kör vi expeditlösningen från ikea, funkar med men malvas rymmer mer… Lycka till med letandet:)

  Like

  1. alfva says:

   Hyllkonsoler är kanske inte så dumt i alla fall? Jag har inte tänkt vidare på det, men det är klart att det också skulle fungera. Måste nog titta lite på det! Tack!

   Like

 4. Jysk har faktiskt en del helt okej förvaringsmöbler till bra priser med! Vi har funderingar på en möbel till vardagsrummet därifrån 🙂

  Like

 5. Synd att man inte kan klicka i “följa” på det här. Vi är också på jakt efter hylla till Felix rum. Vi vill ha lådor i hyllan och böcker och annat skoj… men jag är också lite less på expedit.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.