Barnprylar: Julmusik för barnen

on

Häromveckan satt jag och letade igenom Spotify efter musik för barnen nu till jul, det sjungs ju mycket hemma med övningarna som pågår på förskolan nu inför lucia. Själv är jag ganska dålig på musik, framförallt barnmusik och vi har spelat väldigt lite av den varan. Men den där skivan från Astrid Lindgrens Värld i somras gjorde ändring på det och nu lyssnar vi rätt ofta, däremot är jag usel på att hitta på vad de sk alyssna på.

Barnplaneten_dump

Barnplaneten har jag snubblat över några gånger, men aldrig tänkt på innan förra veckan. Nu inser jag att det är ju briljant att ha all bra barnmusik samlad på ett och samma ställe, med färdiga spellistor och självklart har de en riktigt bra Jullista (tryck på Barnplanetens länk så startar applikationen där du kan prenumerera).  Hur hittar du din bästa musik för barnen?

2 Comments Add yours

  1. britta says:

    Åh bra tips! Vi kör mkt spotify, har några playlists som vi gjort själva som tjejerna älskar.

    Like

  2. Åh den måste jag kolla på! Wilmer har faktiskt fått en CD-spelare så han kan lyssna på sagor och musik i sitt rum. Jag kommer ihåg att jag och min syster gjorde det när vi var små. Supermysigt! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.