When we take Berlin

on

berlin

Påskresan är härmed inställd, inte för att vi inte vill ut och resa utan för att vi ju lever i den där världen där vi vill prioritera den tid vi faktiskt gratis kan få med barnen (vilket över påsken ändå är ledighet) och för att vi tittar ur ett ekonomiskt perspektiv. Det är en enorm lyx att ha kunna välja och vraka resor, att kunna resa bort och att ha möjlighet att lämna bort barnen över en weekend. Med de två dagarna vi oavsett varit tvungna att begära ledighet från jobbet för att få till just den helgen så passar det bättre att lägga det i samband med Es födelsedag.

Som vi nu tänkte fira i Berlin. Mina ena riktiga möten med Tyskland har varit via bussresor och på semestrar. Kanske aningen fördomsfullt att bygga alla sina erfarenheter på de upplevelserna, så att testa ett trendigt Berlin känns som en bra start. Jag får stryka lite på foten vad gäller önskemålet om värmen, men vi förkortar vintern med en månad. Om nu Berlin är snöfritt i slutet på mars ska jag väl låta vara osagt, men det lär bli riktigt mysigt ändå.

Tips kring boende eller sevärdheter  mottas tacksamt! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.