RollerDerby Try On

on

rollerderby

Ursäkter, yada yada. Ni vet ju hur jag inte skulle ha dem? Så, jag slängde ihop lite grejer och stack iväg till Farstahallen där Try Ons skulle hållas. Lyckligtvis var Elin redan där (annars hade jag nog aldrig vågat ärligt talat) men träffade också några sköna tjejer i ledet när vi skulle få låna vår utrustning.  Jag har aldrig stått på ett par riktiga rollerskates (bara enstaka försök på inlines i unga dagar) och var nog sådär orolig faktiskt. Dels för att jag helt enkelt inte skulle våga åka överhuvudtaget (ni har ju sett Bambi liksom) och dels för att jag skulle ramla och slå mig. Jag tycker inte om att slå mig. Alls. Men hey – nu är jag så sjukt glad att jag testade – för vet ni? Det visar sig att jag är rätt grym (nåja, i sammanhanget som att jag aldrig förut stått på ett par ) på det här med rollerskating. Men inte tusan visste jag att det var en sån pass effektiv träningsform? Efter bara en kvart var jag helt färdig. När vi sedan skulle börja öva på att stanna (eh nej, jag fokuserade på att få upp fart) så flåsade jag värre än en StBernards efter en kisspaus.  Jag undrar jag när man börjar få upp maxfart och verkligen kör. Då lär den där konditionen behövas förbättras avsevärt.

Summa summarum – det var så sjukt kul och jag är glad att jag tog mig iväg! Nästa fråga är såklart om det finns någon fortsättning inom RollerDerby för mig, jag vill – vill – VILL. Men tid, pengar och möjligheter får styra. Vi får helt enkelt se hur det ser ut framöver. 

One Comment Add yours

 1. Johan says:

  Kul!
  Derby verkar kul och de som provar, verkar fastna lätt.
  Träning skall ju vara roligt och inget tungt ok med dåligt samvete.
  Ha en bra dag.
  /Johan

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.