Framme i Playa Blanca

Godmorgon hörrni! Här i Playa Blanca är det extremt tidigt (vi ligger ju en timme bakom er) men ändå är vi vakna sen länge. Ni förstår, det blir lätt så när man somnar kl 20 på kvällen. Vi var helt slut igår efter att gått upp mitt i natten. Fram kom vi till slut, även om den här resan kändes betydligt längre än någon annan. Varför ska jag berätta sen. Att komma fram är ju huvudsaken.

2014-02-07 (1 av 18) 2014-02-07 (2 av 18) 2014-02-07 (3 av 18) 2014-02-07 (4 av 18)

I väntan på vårt rum igår

Här är inte så varmt, så fort solen går i moln och vinden drar fram (vilket den gör) så blir det riktigt, riktigt kyligt. Jag tyckte att jag packade varmare kläder den här gången, men får erkänna mig slagen igen. Det blir att leta fram ännu varmare alternativ åt både Lilla A och mig. Imorgon och på torsdag väntas förresten storm här.

Men när solen skiner är det alldeles, alldeles underbart. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.