Det blev en dag på stranden

2014-02-08 (7 av 24) 2014-02-08 (8 av 24) 2014-02-08 (11 av 24) 2014-02-08 (12 av 24)

Jupp, jag är precis så rosa som det ser ut

Vi tog oss ner till det som heter Playa Dorada, som ligger i mitten på Playa Blanca. Det är nämligen bara ett samlingsnamn för den “vita stranden” som egentligen inte är så vit men betydligt ljusare än på resten av ön. Från vårt hotell tar det kanske 15-20 minuter att promenera ner hit i vanlig takt och även om det går bussar så passade vi på att få lite extra frisk luft. Det är ju ändå rätt trevligt det här att frivilligt gå utanför dörren utan tjugo lager kläder.

Egentligen gillade jag nog den lilla strandplätten (som jag senare listade ut att den heter) Playa Flamingo åt andra hållet, men jag gissar på att den var fullsmockad idag. Det var nämligen strålande solsken (och blåsigt som tusan) hela långa dagen, på stranden var det lagom. Så pass att man inte kände något behov av att svalka sig mer än den lilla promenaden till vattenbrynet, doppa tån och sen frysa. Men så är jag ju lite harig. Lilla A däremot passade på att ta sig flera dopp. Jag hade nog egentligen gärna sett att hon inte badade alls, för tack vare iskylan på rummet så måste vi köra ac:n på motsatt effekt för att få in någon typ av värme och imorse vaknade vi både med rejäl skällhosta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.