Ett första stänk av saltvatten

2014-02-07 (18 av 18)

En bra bit bort från oss, närmare bestämt strax nedanför BlueVillage Flamingo Beach Resort ligger en liten, liten skyddad vik som är så badvänlig så det inte är sant. Vi hamnade där av misstag när vi hade kommit i förrgår bara för att jag inte läste kartan innan vi gick och istället tog en promenad åt fel håll.

Lilla A blev kär och plaskade ett bra tag i vattenbrynet, här är det nämligen inte så kallt som vattnet brukar vara. Kanske just för att den ligger så pass skyddad för både väder och vind, samt är så liten att den värms upp av solen. Jag har lovat att vi ska återkomma till stranden, med hink och spade i högsta hugg. Såklart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.