15 000 steg om dagen

Så vad är lite feber i sammanhanget? Lyckligtvis hade vi mulet väder (jaja, inget ovanligt) och kunde ge oss ut på en promenad efter lunchen. Det här att hänga på ett hotellrum är ju visserligen ganska soft, men snacka om att kasta bort sina pengar. Tanken var att ge sig ut och leta efter en bil att hyra till imorgon, men där fick vi ge oss eftersom jag hade glömt att allt är stängt på söndagar. Däremot hann vi med en ganska lång promenad i maklig takt, som avslutades med en nyfunnen lekpark längs huvudgatan i Playa Blanca (som vi uppenbarligen missat).

2014-02-08 (16 av 24) 2014-02-08 (21 av 24) 2014-02-08 (22 av 24) 2014-02-08 (23 av 24)OBS – bilderna är från dagen innan när vi bjöds på strålande väder

Tre timmar senare var det en rätt utmattad tjej som la sig och tittade på film i några timmar, nu hoppas vi att den där feber som kom på besök håller sig långt, långt borta. Tack vare min Fitbit har jag loggat att vi sedan vi kommit hit har snittat på cirka 15 000 steg om dagen, vilket motsvarar betydligt mer än en genomsnittlig dag. Då pratar vi bara vanliga steg, Lilla A är ju en liten hoppande pingvin/hare/kanin/leopard med energi som en hel liten cirkus i en enda kropp och kör därför troligtvis dubbla (om inte ännu högre) aktivitetsnivån som jag har.

Men hon går. Och går. Och går. Inte ett ljud om att det är tungt, eller att hon inte orkar. Det är precis därför det är ett sant nöje att semestra med henne, för hon älskar att få ta en promenad och titta sig omkring eller sätta sig och äta en glass framför stranden. Världens bästa Lilla A. Min. Vår.

 

One Comment Add yours

  1. Åh så mysigt det låter att vara iväg själva så!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.