Bokmalen: Sju jävligt långa dagar – Jonathan Tropper

on

sjujävligtlångadagarNi vet när man bara ser på omslaget att en bok kommer vara bra? Det är precis så det är med “Sju jävligt långa dagar”, en bok om att förlora precis allt och ändå se framtiden bakom husknuten. Det handlar om Judd, vars fru varit otrogen med hans chef under en längre period och han klampar in medan de är fullt upptagna av varandra. Detaljerat beskrivet, hysteriskt roligt tidvis och fruktansvärt sorgligt. I samma veva dör Judds pappa och de fyra syskonen kallas för att sitta shiva i sju dagar. Sju jävligt långa dagar för syskon som inte klarar av att spendera mer än tre minuter i samma rum innan de är redo att ta livet av varandra. Med en mamma som känns som USAs svar på Anna Wahlgren är det här en bok att skratta till. För den är rolig. Lika rolig är däremot inte skildringarna av personerna i boken, men jag väljer att bortse från utseendehysterin.

 

 

One Comment Add yours

  1. Jessica W says:

    Läste den för ett bra tag sen. Riktigt underhållande bok! Skrattade högt flera gånger!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.