Tack Calma!

Jag tror jag hittat ett par tuggummi mor illamående som faktiskt inte gör mig helt och hållet däst. När jag skriver det här har vi visserligen två timmars flygning kvar innan vi är över Sverige och har jag otur har deras effekt redan tagit slut tills dess.
Det var faktiskt redan helgen innan vi åkte till Lanzarote som jag lånade några tuggummin av Ida på båten som var väldigt mycket en båt,  märkte att de faktiskt hjälpte. Visst blir jag trött, men inte som av postafen. Kanske att Primperan hade mer effekt,  men de gick å andra sidan ut för flera år sen och hade massa biverkningar. Muntorrhet och huvudvärk kan jag leva med. 

image

Fast jag ska erkänna att den här ångesten måste kollas upp. Det är inte normalt och det är absolut inte bra. Man ska inte må så. Mindfulness är nog en bra sak att engagera sig i. För att slippa flyga på lugnande.

One Comment Add yours

  1. Mammatea says:

    Hoppas resan gick bra.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.