Hem ljuva hem

När man flyger i medvind hem från Arrecife (det är alltså flygplatsen och huvudstaden på Lanzarote) tar det bara fyra timmar och fyrtiofem minuter ( i en 737-800). Såklart hade det ju varit ännu trevligare då om planet faktiskt avgått i tid, men man kan väl inte kräva hur mycket som helst?

Igår kväll halv åtta landade vi här hemma på Arlanda, med välkomstkommittén som väntade utanför dörrarna var det kramkalas som slutade först alldeles för sent för småbarn men de där syskonen hade saknat varandra och ärligt talat är det lite svårt att bryta upp när de leker och fnittrar som aldrig förr.
2014-02-07 (12 av 18) 2014-02-07 (15 av 18) 2014-02-07 (17 av 18) 2014-02-10 (20 av 29)Annars gick gårdagens hemresa i tecknet att glömma väskor. Jag var dock inte inblandad för ovanlighetens skull, men tre incidenter hann jag med att bevittna. En som försenade vår buss till flygplatsen, en som försenade samma buss ytterligare och slutligen en som försenade vårt plan. Lyckligt slut på de alla tack och lov!

Idag är det lördag och jag borde kanske vila och ta det lugnt efter resan men här står viktiga och roliga saker på agendan. Hem ljuva hem. Det är underbart att resa bort, men jag vet inte om det inte är precis lika härligt att faktiskt få komma hem med. 

 

One Comment Add yours

  1. Aniika says:

    Åh, kul att ni kom iväg till slut! Ser härligt ut!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.