Taggar för Berlin

on

Så var det exakt en månad tills dess vi åker till Berlin (tjoho!) och än finns inget hotell bokat för oss. Mycket beror självklart på att vi är lite dåligt pålästa kring just staden, vart man ska bo och främst vad man ska göra där. Måste hitta en reseguide. Måste reseknarka.

berlinEftersom min stackars sambo också kände av den där krassligheten igår somnade in tidigt fick jag möjlighet att surfa lite och kunde konstatera att jag var en idiot som inte bokade hotellrum redan tidigare eftersom priserna nu ökat ganska markant. Men nu har jag i alla fall listat fram några hotell att välja på. Grymt, nu ska vi bara bestämma oss också. 

2 Comments Add yours

 1. Aniika says:

  Åh, det finns SÅ mycket att se och göra i Berlin! Jag bodde där ett helt år, men hann knappt uppleva en bråkdel av allt jag ville… (Återkommer med lite tips när det närmar sig, hinner inte de närmaste veckorna.)

  Like

  1. alfva says:

   Låter super, jag ser till att påmminna innan vi åker om inte annat. Vill ha massor med bra tips!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.