Barnprylar: Viktiga kartor för äventyrare och dagdrömmare – Sarah Sheppard

on

Visst älskar vi vetgiriga barn? Eller ja, ibland suckar vi över dem just i sekunden som de aldrig slutar ställa frågor men vi är likväl stolta som tuppar över den kunskap de suger åt sig. När jag såg att Frida hade boken “Viktiga Kartor för upptäckare och dagdrömmare” åt sin dotter som är jämngammal med Lillasystern blev jag nyfiken.

viktigakartorSå pass nyfiken att jag idag när jag snubblade över den på bokrean inte kunde låta bli att klicka hem den eftersom mina barn älskar det där med länder, världen och att supa in kunskap. Riktigt bra start för geografikunskaper och en uppfräschning även för oss vuxna. En recension från SvD säger mig att boken inte bara kan vara ett roligt moment just nu, utan även en framtida källa för kunskap när barnen kommer upp i skolvärlden. Tips just nu är att klicka hem den (fraktfritt) från Adlibris på bokrean för ynka 85:-

One Comment Add yours

  1. Frida says:

    Åh va roligt 🙂 ni kommer inte bli missnöjda! Jag har lärt mig massa spännande! Dessutom har jag haft med den till mina elever i skolan och tittat på länder och flaggor. För nästan alla barn kommer ju till den där perioden då det är roligt att måla av flaggor. Och då är boken perfekt! Den kommer nog som sagt slitas ut innan Juni börjar mellanstadiet 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.