Atom eller Radar – det är frågan

on

atom_hjul

Mina skates är utrustade med ett par hjul som heter Radar Flat Out 88A och är supergrymma. Om man med grymma menar stabila (perfekt för freshiesar alltså), lätta att låsa ihop med andra i packet (jag är dock inte ensam på den fronten) och tunga som as (bra träning). Så länge jag åker på trägolv eller liknande är de faktiskt rätt suveräna måste jag erkänna, men som i helgen när vi körde på två olika sorters typiska gympasalsgolv var de ärligt talat inte mycket att hänga i julgranen.

För beroende på vad det är för underlag behöver man ha olika typer av hjul, dessa som jag har nu i 88A passar för ganska glatta underlag, där man får grepp i kurvor och så. Utomhus hade dessa däremot varit alldeles för hårda (vetenskapen bakom det hela). Men eftersom vi faktiskt kör en del på inomhusgolv som inte passar mina hjul blir det tungt som det är nu, som en del av er kunde se på filmen på instagram som jag la upp (Alfva heter jag om någon missade) från träningen i söndags så går det rejält trögt och då trampar jag ändå i en del för att komma runt varvet någorlunda med fart.

Så nu måste jag ha nya hjul för inomhusbruk (utomhus med men det får komma snart) och jag väljer mellan Atom Juke och Radar Bullets. Tanken är att köpa upp fyrpack uppsättning i två olika storlekar för att senare komplettera med samma hårdhet som jag har nu (dvs 88A) i lägre utformning (för att bli av med det klumpiga). Så hej alla som tänkte köpa presenter till min födelsedag framöver – gissa vad jag behöver?

Förresten, ni vet det här när man faktiskt knäcker koden och börjar fatta lite vad sporten går ut på alltså. Så himla skönt! 

6 Comments Add yours

 1. Whhaaaaaat?!?! ha ha rena grekiskan, fattar noll, inget jag kan eller förstår men hoppas du hittar det du söker fina du.

  Ha en trevlig torsdagskväll.

  Like

 2. Men alltså. Energin! Den lyser igenom. Det är så sjukt coolt att läsa om någon som hittat ett intresse, way beyond att typ köpa ett träningskort någonstans och “försöka” komma iväg. Typ.
  All pepp! Fasen vad glad jag är för din skull, den där träningsglädjen är fantastisk!

  Like

  1. alfva says:

   Alltså, ja! Så himla sjukt och från lite oväntat håll (lilla jag, derby – vad tänker jag?!) men ja, jag är taggad till tänderna och hoppas det fortsätter kännas bra.

   Like

 3. Håller med ovanstående 🙂

  Like

 4. Helen says:

  Det ser så himla roligt ut med denna sport så jag förstår att du knäckt koden. Men visst är det skönt när man hittar något att gilla.
  Ha en fin fredag

  Like

  1. alfva says:

   Du borde kanske ta och testa nu när de ska ha try-on i Norrköping? 😉 Men visst har du rätt – det är skoj!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.