Prenslauer-Berg och Dolores

on

Vi gav oss ut på promenad imorse, hela vägen från där vi bor i närheten av Kudamm till Prenslauer-Berg. Det tog sin lilla tid, vi passerade en del av de viktigaste turistplatserna på vägen. Fast jag måste erkänna att vår plan inte innehöll dem alls, vi bara gick på måfå.

20140327-200517.jpg

Vi hamnade slutligen upp mot Alexanderplatz, som är ett stort nav och gjorde en sväng in på Galeria då det närmade sig lunch, men restaurangen var av bufféstuk och trots att allt var fräscht är det svårt att veta vad man ska äta när vi inte kan språket. Olika stationer att plocka av annars, nice. Vi gick istället upp mot Prenslauer Berg och hittade Dolores på en sidogata, ett kaliforniskt burritoställe men som lyckades trolla fram den bästa salladen jag ätit på länge för en femtiolapp. Gillas massvis! Prenslauer däremot gjorde oss lite konfunderade. Vart var alla de här sköna gatorna vi hört talas om? Affärerna? Jakten får fortsätta imorgon, då med fokus på Quadrollers butik som ska finnas i Berlin. Jag behöver utehjul till mina skates och nya bättre knäskydd för inomhusbruk. >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.