Bildhälsning från Berlin

on

2014-03-27 (1 av 30) 2014-03-27 (10 av 30) 2014-03-27 (12 av 30) 2014-03-27 (21 av 30) 2014-03-27 (26 av 30)

Idag har jag lite sorg, vi gav oss iväg i förmiddags mot butiken där jag skulle handla på mig hjul och knäskydd, men möttes av stängda dörrar. Tydligen har de packat ihop den här helgen och åkt till England istället. Så himla typiskt. Nåja, bara att boka av den planerade rullningen på söndag (för det kan man inte utan utehjul) och lägga en beställning online istället så jag får det lite senare. Och dyrare.

Nåja, vi gav oss av per fot och tittade lite i kvarteren runtomkring. Slitet. Mysigt. Skabbigt. I en hel och salig röra däromkring. Förresten väntar vi fortfarande på de här varma känslorna som vissa verkar ha för Berlin, vi hittar inte alls den där riktiga charmen. Eller så gör vi det men känner inte likadant. Det är en skön stad, med underhållning högt som lågt – shopping, sevärdheter och korv. Men kanske just det här att det är så utspritt gör det lite svårt att hitta de riktiga höjdpunkterna. Imorgon väntar lite museum, mer sightseeing och förhoppningsvis god mat!

One Comment Add yours

  1. Helen says:

    Vad mysigt med en helg på tu man hand i Berlin.
    Kan tänka mig att det är en spännande stad . I helgen är det ju Berlin halv mara också om du vill prova lite 🙂
    Kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.