Barnprylar: BOB Revolution SE

on

På väg hem till oss inom kort för test är barnvagnen BOB Revolution SE, en terrängvagn som passar bra för alla typer av underlag och som tack vare sina stora (enorma?) bakhjul och låsbara framhjul även fungerar som joggingvagn. Vagnen i sig är lämplig för barn upp till 17 kilo enligt hemsidan, men jag har hört rykten från andra ställen att maxvikt skall vara 32 kilo. bobrevolutionse bobrevolutionse2

 

Trots att vagnen ser aningen stor ut på bild så är den bara 64 cm bred, vilket är ganska lite för en trehjuling, dessutom är den betydligt kortare än en av sina närmaste kollegor – nämligen Urban Jungle Mountain Buggy. Vi använder ju sällan vagn numera i vardagsbruk, men något vi gillar är ju att ta oss ut på promenader, nu får vi verkligen möjlighet att testa lite rundor över stock och sten. Spännande!

Jag återkommer självklart med recension när produkten är testad! 

One Comment Add yours

  1. Du får komma upp till oss och hälsa på så kan vi testa den på skogsvägar 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.