Barnprylar: Barnkläder man blir glad av

on

Färg, färg, färg! Det måste ju bara vara basen i allt vad barnkläder är. Det spelar ingen roll om det är enfärgat eller mönstrat, bara det är glatt är jag nöjd. Villervalla hade vi en del kläder från förr, även i somras då vi körde på deras solhatt men i övrigt har det ekat ganska tomt i det förrådet (även om nu Lillasystern ärver upp lite av det som använts tidigare).

Förra året hade de dessutom riktigt läckra skaljackor med gul bas men som tyvärr inte verkar finnas kvar i år. Eller så har leveransen varit försenad igen, de verkar ha haft en del problem med sina produktioner på senare tid. Något som däremot kommit är årets solskyddskläder och badkläder samt en (ytterligare) variant på basketskor.

villervallaJag gillar, jag gör det verkligen. Bra prisläge också, mest troligt blir det i alla fall en solskyddströja åt Lillasystern och ett par badbyxor. Stort plus också att dessa alltså inte behöver köpas i set med överdel. Utbudet ökar, sakta men säkert – så jag ger tumme upp! Någon som vet något om hållbarhet på dessa badkläder?

3 Comments Add yours

 1. Mammatea says:

  Fina badkläder!

  Like

 2. åh nä jag vet inte något om dom kläderna men vet att grannarna har såna och dom har haft dom i flera år och är i fint skick än. =)

  Fina va dom!

  Like

 3. Jättefina! Ja, det verkar verkligen ha varit problem för villervalla. Vi har bara haft en butik här nere som sålt det (och just deras kläder har sålt som smör), men hon fick hoppa över ytterkläderna nu i vår och ta in annat märke eftersom de bara lovade och lovade men aldrig dök upp. Synd!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.