Barnprylar: Vårmode från Mango Kids

on

Det var inte länge sen Mango släppte sin första kollektion, men jag erkänner att just vad gäller kläder har jag tydligen haft huvudet under någon typ av sten alldeles för länge så jag missade helt och hållet. Nu sitter jag och spanar i vårkollektionen från just Mango Kids och måste erkänna att jag hittar en hel del guldkorn. Sneakersen exempelvis – ni missar inte dem va?

mango mango2 mango3 mango4Stilen? Vad sägs om lite Mini Rodini mixat med Zara, Desigual och kanske faktiskt på någon liten kant även Noa Noa. Fast till en bra peng. Storleksmässigt vet jag dock inte alls hur dessa ligger till men det är kanske troligt att de liksom sina spanska konkurrenter Zara har aningen mindre personer i åtanke när plaggen tas fram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.